Annons


Dags för adventskalender – här är årets fyra favoriter

På söndag är det äntligen första advent. Det ska bli så mysigt! Efter några uppochnedvända veckor, med bland annat ett stort datorhaveri, ska det bli härligt med julstämning. I år har jag hittat julkalendrar som passar precis alla i vår familj. För stora, halvstora så väl som för små.

Annons

adventskalender

Den första jag vill visa är min bloggvän Helenas fina kalender, som du enkelt kan göra själv. Måla glasburkar i olika storlekar. En liten överraskning i varje – klart!

adventskalender

Sen har vi årets klara favorit för den här familjen! En novell om dagen – kan det bli bättre? En kalender som är perfekt att dela av många, här blir det nog ett paket var fjärde dag, med alla inblandade i rätt ålder inräknade. Och så kan man byta med varandra när man läst den man själv fick!

adventskalender

För Olle som ju är lite mindre, tror jag att den här kalendern som jag spanat på i flera år, skulle passa perfekt.

adventskalender

Varje liten påse vänds ut och in och blir en figur att leka med. Fint!! Och går att återanvända flera år framåt! Här hittar du den numera.

adventskalender

Avslutningsvis suveräna te-adventskalendern, som jag själv hade turen att få prova förra året. Mysigt med en ny smak varje dag. Foto: Evelina.

Då så, bara att köra igång julmyset!

LÄS OCKSÅ

SENASTE NYTT FRÅN FEMINA