Annons


Boken om det harmoniska och hållbara hemmet

Hej! Som ni kanske märkt så har jag inte varit så aktiv på bloggen senaste tiden. Den roliga anledningen till detta är att jag håller på med ett nytt bokprojekt! Boken handlar om hur man skapar ett vackert, harmoniskt och samtidigt HÅLLBART hem. Fantastiskt kul att jobba med. Men det tråkiga är att jag inte alls hinner med att blogga.

Annons

Men fortsätt gärna att följa mig på instagram på @idamagntorn. Varmt välkomna dit och hoppas att vi ses där!

My sustainable sunday- bokprojekt Ida Magntorn

På instagram kan du läsa mer om mitt bokprojekt. Där kan du också vara med och dela dina smartaste och snyggaste hållbarhetstips om du vill. Använd #mysustainablesunday och @idamagntorn så hittar jag dem!

My sustainable sunday- bokprojekt Ida Magntorn

Ett stort och varmt tack till Femina för den fina tiden här!

LÄS OCKSÅ


(Obligatorisk)
SENASTE NYTT FRÅN FEMINA