Annons


Hemma hos HM Homes designchef

Har ni hunnit få senaste Femina än? I nya numret kan man kika in i Evelina Kravaev-Söderbergs vackra hem i Stockholm! Evelina är designchef på HM Home, och jag blev nyfiken på att se lite mer av hennes fina lägenhet.HM Homes designchef Kravaev-Söderberg, vardagsrummetVardagsrummet med soffan formgiven av Patricia Urquiola och svanenstolarna med ben i trä som är köpta secondhand.

Annons

Och de underbara lamporna i koppar, som är så vackra mot den mörkblå soffan och skänken i teak.HM Homes designchef Kravaev-Söderberg, glimt av matsalI Femina ser man en liten glimt av matsalen.Hemma hos HM Homes designchef Kravaev-Söderberg, matsal till festSå här kan det väl tänkas se ut dukat till fest.Hemma hos HM Homes designchef Kravaev-Söderberg, fåtölj i träOch på andra sidan det lilla runda bordet den här spännande vilstolen i trä.HM Home höstkollektion 2015Alla bilder hittar du på pinterest. Som avslutning en glimt från HMs höstkollektion 2015, som går fint i stil med designchefens hem. Eller hur?
Blev du sugen på att se fler fina hemma-hos-reportage? Här kan du läsa mitt inlägg om Christopher Bastins hem, kreativ chef på Gant. Och här om Nina Perssons lägenhet i Malmö.

LÄS OCKSÅ

SENASTE NYTT FRÅN FEMINA