Annons


Home stories-hem del 2, Katarina Matsson

Redan torsdag och hög tid att presentera veckans ”Home stories-hem” Alltså några inredningsbilder bakom kulisserna från ett av de spännande och intressanta hem som är med i min kommande inredningsbok Home stories.
Home stories Katarina Matssons soffa, tavelvägg, soffbord Fredrik Paulsen
Idag har turen kommit till Katarina Matsson som just precis har börjat sin föräldraledighet från inredningstidningen Elle Decoration. Hon bor med sin man Jacke i en ganska vanlig trerumslägenhet på söder i Stockholm. De flyttade in för ett par år sedan efter fyra år i Brooklyn, New York.
Home stories drömfångare och bilder på vägg
Jag tycker att man märker den speciella brooklyntouchen i hemmet, alltså lite så där newyork-bohemisk inredning. Och det är just det som är det intressanta och lockande, att i en tämligen ordinär lägenhet, med ganska enkla medel få till den här ovanliga stämningen.
Home stories Katarina Matsson matbord, soffa, tavelvägg
Att blanda möbler från olika årtionden helst tio olika, är Katarinas bästa tips för att få till en personlig inredningsstil.
Home stories Ida Magntorn fotograferar, soffa, schäslong, soffbord, matta
FOTO: KATARINA MATSSON
Så här såg det ut när jag var och plåtade hos Katarina och Jacke. Vad det är jag plåtar? Det får du se i boken!
Missa nu inte att läsa ”Home stories-hem” del 1, med bilder hemifrån Trädgårdstisdags Malin Persson. Eller om du har lust att kika in i mitt eget hem som också är med i boken.

Annons

LÄS OCKSÅ

SENASTE NYTT FRÅN FEMINA