Annons


Home stories – min nya bok

Nu är den här! Jag håller i mitt första ex av boken Home stories – personlig inredning och inspirerande idéer som jag arbetat med hela förra året. Känns underbart roligt och spännande att den äntligen finns på riktigt!

Annons

Home stories, inredningsbok, framsida soffa, bokhyllor, jordglob, palm, Ida Magntorn i fönster
Det bästa jag vet är personlig inredning. När man stiger in i ett rum och stämningen och inredningsstilen känns sinnlig. Eller lite poetisk.
Home stories Malin Persson, stor sal, fiolfikusträd, skänk, matbord
Men hur gör man för att få till det? Hur skapar man det där hemmet som är lite lagom bohemiskt och samtidigt har en stilren nordisk underton. Det var vad jag ville ta reda på och beskriva i min nya bok.
Home stories Sam Nixon, bokhylla full med grejer, tidningar, spegel, jordglob
Jag tog kontakt med den hel massa intressanta människor med spännande hem, allt från hyreslägenhet till sekelskiftesvilla, och hade turen att få komma hem till alla dessa fantastiska personer fotografera och ta del av deras tankar kring inredning.
Home stories London högt i tak, matbord stolar, soffa, hngande växter
De flesta hem finns i Sverige men jag har även besökt några pärlor i London, New York och Los Angeles. Och varje vecka presenterar jag lite mera ingående ett av hemmen här på bloggen och beskriver vem som bor där. Två avsnitt finns redan att läsa: Malin Persson och Katarina Matsson.
Home stories dukning under äppelträd, blandade stolar, blommor
FOTO: IDA MAGNTORN
Till detta har jag lagt mitt eget hem, mina erfarenheter, drömmar och tankar om inspiration. Jag känner mig väldigt pirrig och förväntansfull inför vad ni ska tycka. Här kan du läsa Feminas inlägg om min bok idag.

 

LÄS OCKSÅ

SENASTE NYTT FRÅN FEMINA