Annons


Fem tips för en långhelg i Lissabon

På torsdag åker vi på en liten mini-sportlovstrip till Lissabon! Ska bli så fantastiskt kul och härligt. Här kommer några saker jag ser fram emot att göra där.

Lissabon
Titta på stan förstås. Jag älskar att titta på hus och Lissabon är väl en av de allra bästa städerna att göra det i.
LissabonLissabonSå mycket vackert kakel över allt. Och jag vill gärna hinna med att kika in på kakelmuseet.Foto: Daniel FaroLissabon är ju väldigt backigt kallas ibland för lilla San Fransisco.LissabonSå vi kommer säkert att åka mycket spårvagn. Från ena sidan stan till den andra. Nr 28 tror jag att det är.

Annons

LissabonSå vill jag gå på mysiga restauranger, tänk om man kan få sitta ute i vårsol!LissabonOch härliga caféer som Café de Garagem, med fantastisk utsikt!Lissabon
LissabonSå vill jag gärna hinna gå i någon vintagebutik, självklart i den fantastiska bokhandeln Ler Devagar och kanske får vi också klämma in ett besök på akvariet för Olles skull – det bästa han vet just nu. Och så titta ännu mera på stan!

Foto 1, 4, 7,8,9 Daniel Faro, 2, 3 Sara Bjärbo, 5, 6 pinterest

Kika in hos Volang för massor av Lissabon-tips och länkar! Och här kan du läsa mina tips för en helg i Berlin. Och håller du dig på hemmaplan på lovet så passa på att prova diadonnas sportlovsmat!

 

LÄS OCKSÅ

SENASTE NYTT FRÅN FEMINA