Annons


Fem vackra dukningstips till internationella kvinnodagen – plus ett boktips

På tisdag är det internationella kvinnodagen! Så klart ska det firas! Själv ska jag på bokklubb med några av mina bästa kvinnor. Perfekt sätt att fira på. Dagen till ära har vi läst Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg. Så bra! Läs! Och passa på nu, för i september kommer Pernilla Augusts filmatisering, som säkerligen kommer att vara mycket bra, men jag tycker alltid att det är så mycket roligare att läsa en bok innan den blivit film. Jag gillar att skapa bilderna själv i huvudet.
Utöver att vi ska diskutera en fantastisk bok som skrevs för över hundra år sedan, så ska vi äta lite, ta ett glas vin och snacka om allt annat också. Som inspiration har jag letat upp några olika fina tjejmiddags-dukningar. Kika här:inspirerande dukning Man kan hoppas på härligt vårljus! Men ses man på kvällen så alla stearinljusen i mitten fin idé. inspirerande dukningOch några eucalyptuskvistar på bordet, enkelt och luktar gott!inspirerande dukningEller massa blommor på bordet och ljusslinga på väggen.soppa styling volanglindaServera soppa i kaffekopp och till det hembakat knäckebröd.
inspirerande dukningOch tillsist en favoritbild för vårdukning utomhus – så där plockigt och lättsamt, lite pasta, bröd och blommor – fin stämning i all enkelhet.

Annons

Bild 4 styling: Volang, foto: Emily Dahl. Övriga bilder pinterest.

Hoppas ni får en riktigt fin kvinnodag!

LÄS OCKSÅ


(Obligatorisk)
SENASTE NYTT FRÅN FEMINA