Annons


Home stories hos Malin Persson

Augusti är här och för mig har nedräkningen till boksläppet av Home stories – personlig inredning och inspirerande idéer börjat! Därmed tänkte jag starta en presentation av några av de fantastiska hem som är med i boken. Ungefär en gång i veckan får du veta lite mer om ett hem i taget och får se vem som bor där.
Malin Persson vardagsrum
Först ut är Malin Perssons strålande vackra hem i Malmö.
Malin Persson bibliotek
Jag ville ha med det här hemmet för att det är så oerhört inspirerande. På gränsen till ouppnåeligt med sina stora ytor och därmed också plats för stora möbler. Men att bli inspirerad betyder ju inte alls att man behöver göra precis lika dant.
Malin Persson med barn
Malin som bland annat är programledare för Trädgårdstisdag och bloggar på Elle Decoration, bor med sina tre barn i den gamla brandmästarvillan. Den renoverades från grunden när hon och hennes familj flyttade dit från Rom där hon bott i 15 år, arbetat som modell och drivit bokbaren Salotto42.
Malin Persson stilleben
Jag tycker att Malin är så duktig på att skapa vackra stilleben av nästan ingenting. Några tidningshögar, några fina bilder i ramar, ett par högklackade skor, en krukväxt, ett halsband. Voilà!
malin persson sovrum
Avslutningsvis en underbar bild från Malin Perssons sovrum med de två pojkarna hoppandes i mitten. Så härlig känsla!

Annons

Vill du se mer av Malin och hennes hem så kika in på hennes blogg.
Foto: Den överst bilden och kollaget är fotograferade av Petra Bindel, mittenbilden av Linda Alfvegren och de två sista kommer från Malins blogg.

LÄS OCKSÅ

SENASTE NYTT FRÅN FEMINA